نوید محمدزاده از ایلام تا تهران
نوید محمدزاده متولد 17 فروددین ماه 1365 در مهران ایلام , است . کرد ایلامی , پس از به چنگ آوردن دیپلم به دلیل عشق اش در سال 82 به کلاس های بازیگری هنر کرج رفت و ذیل حیث استادانی مثل محمد یعقوبی و مهتاب نصیرپور عصر های بازیگری را سپری کرد .
از فوتبال تا بازیگری

«من فوتبال بازی می‌کردم و شیدا فوتبال بودم ; چه بسا قرار شده بود بروم گروه نوجوان ها سایپا . . . . دوم متوسطه بودم فیلم سوته دلان علی حاتمی را با بازی فوق العاده بهروز وثوقی و به عبارتی شب فیلم قیصر را دیدم و روز آن گاه رفتم ویدئو کلوپ و فیلم صورت زخمی پاچینو را گرفتم ; دیگر حقیقتا در گیر جنون شده بودم . . . »

«مثل قیصر معاش می‌کردم . آن موقع تمام راز و شکلم شده بود بهروز وثوقی خلاصه این طوری عشق مند به بازیگری شدم . »

نوید محمدزاده

شروع کار هنری

بازیگری را از عمل های دانشجویی آغاز کرد . استارت ماهر اش سال 87 در فیلم در بین ابرها به کارگردانی روح الله حجازی بود و بعد از آن آخرها سال 88 نیز در فیلم آندو نقش اولیه را بازی کرد که ولی هیچ زمان جواز نگرفت . حضورش در فیلم ناهید سال 93 به کارگردانی آیدا کیخانی که در آن سوی مرز جوایز زیادی را گرفت برایش ارمغان شناخته شدن را داشت , بعد از آن حضور در عصبانی نیستم که فیلم توقیف شده بود اعتبارش رو بیشتر کرد . فروش بالای فیلم های لانتوری , ابد و یک روز و خشم و سر وصدا اورا شناخته خیس کرد .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سايت مديا استار پرورش قارچ دکمه ای مدرسه شاد رنگی رنگیست با رنگ های رنگین کمانیست کسب و کار - معرفي کسب و کار اينترنتي زائرانه شهریور موزیک | دانلود آهنگ جدید Buddy دیجی تخفیف دانلود آهنگ های جدید - ریمیکس شاد